3D Printere i folkeskolen

3D Printere i folkeskolen

 

3D print er fremtiden, og lige som brugen af iPads vinder frem i folkeskolerne, er det blot et spørgsmål om tid, før 3D printere ligeledes finder vej til klasselokalerne. 3D printere er blandt andet allerede blevet implementeret i Århus, Silkeborg og Vejle kommune.

3D printere udmærker sig om et innovativt læringsværktøj til at engagere eleverne mere i den daglige undervisning og på samme tid give plads til kreativitet. 3D print modellerne kan f.eks. være et supplement til geografi, hvor man skal placere modellerne på et verdenskort.

Hos 3D Printer World arbejder man på at få implementeret 3D printere i folkeskolen, eksempelvis ved udvikling af en række opgaveskabeloner relateret til 3D print, som lærerne har mulighed for at anvende sammen med fagligt materiale, uden selv at skulle bruge for meget tid på forberedelse til 3D print inden en lektion.
Hver opgave indeholder et sæt af skabeloner, programmer og et forløb med flere processor, hvor læreren selv har mulighed for at tilpasse det faglige indhold.

For flere informationer, kan du kontakte 3D Printer World.

FØLG OS PÅ:
Facebook
Google+
LÆS OGSÅ:  3D teknologi skiller siamesiske tvillinger